Siste uka

Den siste tiden har vært ganske hekstisk, noe som har resultert i null blogging. Men nå skal jeg prøve å ta igjen det tapte.

Vi hadde blant annet avslutningsball med Gateway College på Sector i Sanur, et stykke unna Jimbaran der vi bor (bodde). Vi var hos frisøren tidligere på dagen og fikk fikset hår og sminke, men det ble ikke akkurat norsk kvalitet kan man si. Håret ble litt fint bakfra da, men forfra så jeg ut som en husfrue fra det glade femtitall. På toppen av det hele sminka de meg skjollete og bleikere enn det jeg faktisk er, i tillegg til at jeg ble oversminket til tusen. Apropos bleikere, Bali er fullt av whitening-produkter. Whitening-såpe, whitening-kremer, pluss, pluss, pluss. Ironisk nok er det skrevet "Kill all the white man (ja, med skrivefeil)" på en mur langs veien i Jimbaran. Just saying.
Men så var det ballet da, som jeg har greid å prate meg vekk fra. Det var helt greit, med rød løper, lett underholdning og åpen bar. Men den åpne baren var en smule skuffende da; med milevis kø og bartendere som gjør alt i bali-tid (seeeint). Drinkene begynte helt ok, med litt for små vodka redbull, men utviklet seg i en interessant retning. 50/50 whiskey og appelsinjuice. Trenger jeg si mer?

Ellers var vi også på Bali safaripark, jeg og Inger Helene, dagen før hjemreise. Her er noen bilder;

Levende hvit tigerunge!
Ellers ble de  siste dagene brukt til strand og festing.

Men onsdag måtte jeg rett og slett sette meg på flyet hjemover. Først fra Denpasar til Hong Kong, fra Hong Kong London, fra London til Gardemoen og så fra Gardemoen fra Kjevik. Jeg hostet såpass på flyet fra Hong Kong at kineserdama ved siden av meg måtte finne fram munnbindet - som hun hadde på omtrent hele flyturen, altså nesten 13 timer! Ellers møtte jeg opp på flyplassen i London (der det var snøkaos til tusen) i flip flops..! Vel, kanskje ikke veldig gjennomtenkt. Ellers var flyet fra London veeeldig forsinket, så jeg mistet selvfølgelig flyet til Kjevik. Men fikk heldigvis ordnet et senere fly. Alt i alt var jeg på reisefot i 35 timer - pluss, minus. Velkommen feil døgnrytme og jetlag til tusen.

I går var jeg på jobb for første gang på nesten fire måneder. Og det første som skjer er at jeg blir sendt i frysa for å legge opp bakevarer. Velkommen hjem liksom..! Men neida, holder meg frisk jeg - forløpig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marit

Marit

20, Farsund

Er ei blid jente fra Farsund. Bor for tiden i Jimbaran på Bali. Her studerer jeg kulturpsykologi og flerkulturell forståelse.

Kategorier

Arkiv

hits