Stranda

Siden skolen nå ikke opptar tiden vår lenger, har vi rett og slett skikkelig ferie - noe som betyr stranda! I går var vi på Dreamland beach. En nydelig strand og surfeparadis, så  altså for store bølger til at det går an å bade da. Ellers var ikke været heller helt på vår side.. Veeldig overskyet, torden og litt lyn. Vi var på stranda i dag også, men da var vi på Jimbaran beach, den bedre enden. Og heller ikke i dag var det fint vær. det tordnet og lynte og tornet litt mer! Det er en litt spesiell følelse når halve himmelen er mørk med glimt av lyn hvert minutt, mens sola skimter fram bak en sky på den andre halvdelen. Fikk litt farge i dag også faktisk. Men så kom jo selvfølgelig regnet. Og regn her ikke virkelig ikke det samme som regn i Norge.

Men nå, siden det er innedag, skal jeg begynne å rydde og pakke til jeg skal hjem. Noe som er helt sykt, er jo ikke lenge siden jeg pakket ut liksom! Dette er faktisk min siste torsdag på Bali..! Og helga som kommer blir min siste her nede. Sykt. Helga skal hvertfall brukes bra da. Lørdag skal vi ha kompendiebrenning på stranda, søndags morgen skal vi ha adventsfrokost og søndags kveld er det ball! Apropos ball, nå skal jeg straks til Kuta og legge negler! Tenkte meg også til frisøren å fikse håret og sminke meg på søndag, det er jo ikke akkurat direkte dyrt!

Én kommentar

Eirin

25.nov.2010 kl.15:02

Misunnelig!

Men også litt glad, for det er ikke lenge til vi ses igjen :D

Og DET skal bli deilig :)

Skriv en ny kommentar

Marit

Marit

19, Farsund

Er ei jente på 19 år fra Farsund. Bor for tiden i Jimbaran på Bali. Her studerer jeg kulturpsykologi og flerkulturell forståelse.

Kategorier

Arkiv

hits