Eksamenslesing på høyt nivå

I går ble oppgaven i flerkulturell forståelse levert! Som betyr at jeg er 100% ferdig med faget "flerkulturell forståelse". Deilig er bare fornavnet!

Men nå er det lesing på høyt nivå til eksamen på mandag. Jeg skriver tankekart så pennen spruter og inntar store mengder red bull. Helt normalt.

Jeg skjønner virkelig ikke hvordan jeg skal klare å huske alt til mandag. Det er så ufattelig mye. Alt fra dissosiative lidelser og PTSD til barns oppvekst og bali-eksempler. Pluss, pluss, pluss.. Misunnelig?

MEN alt dette er verdt det (tror jeg), for etter eksamen på mandag er det JULEFERIE! Hah, misunnelig nåå? Ei ukes ordentlig ferie på Bali der kulturpsykologien og FFen ikke ligger i underbevisstheten og gir meg dårlig samvittighet for alt annet jeg burde gjort. Så neste uke skal jeg tænne, og jeg skal endelig åpne Twilight-boka mi som jeg hadde med fra Norge!

2 kommentarer

Silje

20.nov.2010 kl.11:10

Hehe har du enda ikke lest den boka? xD Men ja, jeg er også i eksamens modus faktisk :S skal ta matte eksamen opp igjen neste uke den 24, perfekt! Rett før bursdagen min liksom :S

Men du får ha lykke til, jeg er ganske sikker på at du kommer til å klare det ;)

Marit

20.nov.2010 kl.18:24

Silje: Den jeg fikk av deg? Joda, men er jo flere bøker i twilight-serien vettu ;)

Ah, du må ha masse lykke til, men det trenger du nok ikke for det kommer til å gå kjempebra! Men det blir jo ekstra deilig på bursdagen din da med overstått eksamen!

Takk! Bra én av oss har troa ;) <3

Skriv en ny kommentar

Marit

Marit

19, Farsund

Er ei jente på 19 år fra Farsund. Bor for tiden i Jimbaran på Bali. Her studerer jeg kulturpsykologi og flerkulturell forståelse.

Kategorier

Arkiv

hits