Karriereplan

Her sitter jeg igjen. Prøver å gjøre noe fornuftig, men får det ikke helt til. Har drukket tonnevis med iskaffe og redbull for å holde meg våken mens jeg skriver, noe som resulterte i koffeinkick og absolutt ingen konsentrasjon. Hva enn jeg gjør blir jeg ikke motivert. Har til å med laget meg en liten karriereplan for å motivere meg selv til å gjøre det bra..!

Som jeg har nevnt tildligere er den planen om å ta opp fag etter jul ikke fullt så sikker lenger. Jeg merker det at jeg veier mer og mer mot UiA..! Sendte en mail tidligere der jeg spurte om hvor ofte det er forelesninger, og jeg fikk svar i dag at det er forelesninger fra 12 til 16 mandag, tirsdag og muligens en forelesning onsdags morgen. Det jeg nå tenker på, er om det blir for mye å pendle til Kristiansand hver mandag, tirsdag og onsdag.. For hybel kan jeg ikke få meg, siden jeg har jobb, og har lovt sjefen at jeg skal bli der etter jul.

Dette er ikke lett, det skal jeg love dere..!

Da var det tilbake til barneoppdragelsen i kollektivistiske kulturer, huff.

2 kommentarer

Eirin

20.okt.2010 kl.11:54

Du kan få lov å låne sofaen eller en madrass mellom tirsdag og onsdag ^^,

Marit

20.okt.2010 kl.12:36

Eirin: Du skal ikke se vekk fra at jeg utnytter det av og til! ;D

Skriv en ny kommentar

Marit

Marit

19, Farsund

Er ei jente på 19 år fra Farsund. Bor for tiden i Jimbaran på Bali. Her studerer jeg kulturpsykologi og flerkulturell forståelse.

Kategorier

Arkiv

hits