Tiltak

Jeg hater det faktum at alt mulig er så mye mer gøy enn det man faktisk -må- gjøre, i dette tilfellet underveiseksamen i kulturpsykologi. 1000 ord skrevet til nå, 2000 to go..
Jeg mangler motivasjon, og var omtrent dritlei før jeg hadde begynt. Det lover ikke godt.

Jeg er en svak person. Jeg eier absolutt ikke selvdisiplin. Så denne dagen er blant annet brukt til å lage årets ønskeliste til de der hjemme!


Amatørmessig til tusen, haha! Har spart litt plass i midten hvis det skulle dukke opp noe veldig smart jeg kunne ønske meg. Men i år føler jeg meg faktisk fornuftig, i motsetning til tidligere år; nå ønsker jeg meg ting jeg nesten garantert kommer til å kjøpe meg hvis jeg ikke får de til jul. Og hallo, sykkel og kjøkkenutstyr! Er ikke det praktisk, så vet ikke jeg!

Men nå begynner jeg å komme i julestemning heran! Kan nesten ikke vente til jeg kommer hjem i desember til julebrus, julekaker, julegodter, julegaveshopping, julemat, julepynt, juletre, jule.. Ja, dere skjønner tegninga! Jula veier egentlig opp for det at det ikke lenger er 30 plussgrader utenfor døra.
Skal lage en spilleliste med julemusikk på iPoden til flyturen hjem ♥

Fant forresten ut at satc sendes HVER kveld/natt, fra 12 til 1, på HBO, den ene engelske kanalen vi har (bortsett fra CNN da, men det er jo bare nyheter..!). Det skal jeg love dere blir farlig! Jeg er som sagt en svak person, og jeg greier ikke å motstå fristelsen! Så farvell til nok nattesøvn og en stk uthvilt Marit, hallo til zoombie-tilværelsen som venter! Lykke.

2 kommentarer

18.okt.2010 kl.17:41

Ha- ha Marit,Er enig med deg at du har ikke hodet helt på rett plass med tanke på skolearbeid?? Men du tar deg nok inn igjen skal du se!! Alle dager er ikke like . Veldig gøy å følge med på turen din,og du verden for opplevelser du får med deg!!! Kos deg videre og lykke til på eksamener fremover!!! Klem,Linny

Marit

18.okt.2010 kl.17:46

Linny: Hehe, ja :P Forhåpentligvis tar jeg meg inn igjen, ja, har ikke noe valg hehe! Ja, det blir noen opplevelser her nede :) Takk takk!

Skriv en ny kommentar

Marit

Marit

19, Farsund

Er ei jente på 19 år fra Farsund. Bor for tiden i Jimbaran på Bali. Her studerer jeg kulturpsykologi og flerkulturell forståelse.

Kategorier

Arkiv

hits